Kalender

Nyhetsbrev

Ja takk, jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra Kritikerlaget.

Arbeidsutvalget

Arbeidsutvalget i Seksjon for teater musikk og dans består etter årsmøte i seksjonen 25. mars 2017 av følgende personer:

Julie Rongved Amundsen (leder, f.1981) er doktor i teatervitenskap, og disputerte i 2013 med avhandlingen Performing Ideology. Theatricality and Ideology in Mass Performance. Ved siden av dette har hun også fungert som kritiker.

Tora Optun (f. 1986) er scenekunstkritiker i Morgenbladet, scenekunst.no, Norsk Shakespeare – og Teatertidsskrift og skribent i NATT&DAG. Optun har master i Teatervitenskap fra Universitetet i Oslo

Venke Marie Sortland (f. 1982) er skapende og utøvende dansekunster utdannet ved Skolen for Samtidsdans og basert i Oslo. I tillegg til å jobbe som utøver for både norske og utenlandske koreografer, har hun vært med å etablere og utvikle festivalen Rethink Dance og Landing – en produksjonsenhet for situasjons- og målgruppespesifikk dansekunst. Sortland jobber regelmessig som skribent for blant annet scenekunst.no, periskop.no og danseinfo.no. Hun studerer i tillegg pedagogikk på UIO.

Kristin Aalen er vararepresentant.

Valgkomité for 2018: Hild Borchgrevink, Sjur Haga Bringeland og Sigurd Ziegler.