Nyhetsbrev

Ja takk, jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra Kritikerlaget.

Arbeidsutvalget

Arbeidsutvalget i Seksjon for teater musikk og dans består etter årsmøte i seksjonen 2. april 2016 av følgende personer:

Julie Rongved Amundsen (leder, f.1981) er doktor i teatervitenskap, og disputerte i 2013 med avhandlingen Performing Ideology. Theatricality and Ideology in Mass Performance. Ved siden av dette har hun også fungert som kritiker.

Emil Bernhardt (f. 1979) er utdannet komponist fra Norges musikkhøgskole og har mastergrad i filosofi fra UiO. Han er for tiden fast musikkritiker i Morgenbladet.

Tora Optun (f. 1986) er scenekunstkritiker i Morgenbladet, scenekunst.no, Norsk Shakespeare – og Teatertidsskrift og skribent i NATT&DAG. Optun har master i Teatervitenskap fra Universitetet i Oslo

Venke Marie Sortland (f. 1982) er skapende og utøvende dansekunster utdannet ved Skolen for Samtidsdans og basert i Oslo. I tillegg til å jobbe som utøver for både norske og utenlandske koreografer, har hun vært med å etablere og utvikle festivalen Rethink Dance og Landing – en produksjonsenhet for situasjons- og målgruppespesifikk dansekunst. Sortland jobber regelmessig som skribent for blant annet scenekunst.no, periskop.no og danseinfo.no. Hun studerer i tillegg pedagogikk på UIO.

Kristin Aalen er vararepresentant.

Valgkomité for 2016: Hild Borchgrevink, Sjur Haga Bringeland og Sigurd Ziegler.