Kalender

Nyhetsbrev

Ja takk, jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra Kritikerlaget.

Arbeidsutvalget

Arbeidsutvalget i Seksjon for teater musikk og dans består etter årsmøte i seksjonen 9. mars 2019 av følgende personer:

Hilde Halvorsrød (leder, f.1982) er fagredaktør for musikk og musikkritiker for scenekunst.no og PhD-stipendiat ved Norges musikkhøgskole. Hun har mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og skuespillerutdanning fra Lee Strasberg Theater and Film Institute i New York.

Svante Aulis Löwenborg (f. 1969) har skrevet for Norsk Shakespearetidsskrift siden 2008. Han virker også som produsent, dramaturg, oversetter og regissør.

Andrea C. Rygh (f. 1986) er utdannet ved Kungliga Svenska balettskolan i Stockholm og har en BA i sosiologi ved UiO. Hen har jobbet i det frie scenekunstfeltet, som utøvende og skapende dansekunstner siden 2005, og jobber nå blant annet som kritiker og med PRAXIS Oslo.

Venke Marie Sortland (f. 1982) er skapende og utøvende dansekunster utdannet ved Skolen for Samtidsdans og basert i Oslo. I tillegg til å jobbe som utøver for både norske og utenlandske koreografer, har hun vært med å etablere og utvikle festivalen Rethink Dance og Landing – en produksjonsenhet for situasjons- og målgruppespesifikk dansekunst. Sortland jobber regelmessig som skribent for blant annet scenekunst.no, periskop.no og danseinfo.no. Hun studerer i tillegg pedagogikk på UIO.

Vara: Eline Bjerkan

*Valgkomité for 2020: *Julie Rongved Amundsen, Hild Borchgrevink og Sigurd Ziegler