Kalender

Nyhetsbrev

Ja takk, jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra Kritikerlaget.

Arbeidsutvalget

Arbeidsutvalget i Seksjon for teater musikk og dans består etter årsmøte i seksjonen 14. april 2018 av følgende personer:

Julie Rongved Amundsen (leder, f.1981) er doktor i teatervitenskap, og disputerte i 2013 med avhandlingen Performing Ideology. Theatricality and Ideology in Mass Performance. Ved siden av dette har hun også fungert som kritiker.

Venke Marie Sortland (f. 1982) er skapende og utøvende dansekunster utdannet ved Skolen for Samtidsdans og basert i Oslo. I tillegg til å jobbe som utøver for både norske og utenlandske koreografer, har hun vært med å etablere og utvikle festivalen Rethink Dance og Landing – en produksjonsenhet for situasjons- og målgruppespesifikk dansekunst. Sortland jobber regelmessig som skribent for blant annet scenekunst.no, periskop.no og danseinfo.no. Hun studerer i tillegg pedagogikk på UIO.

Hilde Halvorsrød (f. 1982) er musikkritiker for scenekunst.no og PhD-stipendiat ved Norges musikkhøgskole. Hun har mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo og skuespillerutdanning fra Lee Strasberg Theater and Film Institute i New York.

Andrea C. Rygh (f. 1986) er utdannet ved Kungliga Svenska balettskolan i Stockholm og har en BA i sosiologi ved UiO. Hen har jobbet i det frie scenekunstfeltet, som utøvende og skapende dansekunstner siden 2005, og jobber nå blant annet som kritiker og med PRAXIS Oslo.

Vara: Eline Bjerkan

*Valgkomité for 2019: *Emil Bernhardt, Hild Borchgrevink og Sigurd Ziegler