Kalender

Nyhetsbrev

Ja takk, jeg vil gjerne ha nyhetsbrev fra Kritikerlaget.

09. mai: «Kritisk blikk på? Knut Åsdam»

Forrige runde på Mono da på Kunstseksjonens arrangerte åpen debatt, ga fullt hus og susende ølglass. Gå ikke glipp av neste Mono-event, hvor Knut Åsdams kunstnerskap settes i sentrum! Kl 19:00

Kritikerlaget 28. mars 2006
Asdam

Den norske billedkunstneren Knut Åsdam er aktuell med separatutstilling på Astrup Fearnley Museet i Oslo. Han har i løpet av de siste 10 år vakt stor oppmerksomhet, både i Norge og internasjonalt, blant annet gjennom en rekke utstillinger på prestisjetunge museer og gallerier. Hans arbeider fokuserer på forestillinger kropp, identitet og urbanitet, så vel som politiske implikasjoner ved disse. Han benytter en rekke uttrykksformer, som video, fotografi og arkitektoniske installasjoner.

Kunstkritiker Grethe Melby og konservator ved Astrup Fearnley Museet, Hanne Beate Ueland, vil holde hvert sitt innlegg om kunstneren. Deretter vil det åpnes for debatt hvor publikum oppfordres til å delta. Vi håper på en uformell ramme rundt diskusjonen. Ordstyrer vil være Truls Ramberg, kunstkritiker og medlem av arbeidsutvalget i Norsk kritikerlag, Seksjon for kunst.
<LINK http://www.fritt-ord.no/artikkel.asp?AId=1&MId1=2 _top>Institusjonen Fritt Ord og Norsk kulturråd har gitt støtte til arrangementet.