1. februar: Strategiske skriveforberedelser

Frilansjournalistene (FJ) og frilanserne i Norsk Journalistlag (NJ) arrangerer onsdagsmøte på Celsius med Erling Kittelsen. Møtet er åpent.

17. januar 2006
Canon fire

Skriveforberedelser

  • «Hvordan kan du gjøre tekstene dine bedre? Hvilke forberedelser er det lurt å gjøre før du setter de første ordene ned på arket?
    Erling Kittelsen er dikter, forfatter og dramatiker. 1. februar kommer han til Frilansjournalistene/NJs onsdagsmøte på Celsius.

I dikt, fabler, romaner, skuespill og gjendiktninger dyrker Kittelsen det å møtes, enten det er i teksten eller som møter mellom kulturer. Nå inviterer Frilansjournalistene til et møte med ham, på Celsius Kafé i Rådhusgata (like ved skulpturen ?Hansken?) onsdag 1. februar klokka 19.00.
Møtet er åpent for alle ? videresend gjerne denne invitasjonen til andre du tror kan være interessert. Utenbys frilansere på tur gjennom hovedstaden er spesielt velkomne!
Sakset fra <LINK http://www.nj.no/Frilansjournalistene/>Frilansjournalistene med hilsen FJ/NJs frilanskontakter i Oslo og Akershus, Lars Aarønæs og Inger-Anne Møkleby. Har du spørsmål eller ideer til temaer vi kan ta opp på senere onsdagsmøter? Kontakt lokalkontakt i Oslo, Lars Aarønæs: laa@aneholmen.no»