22. februar: Prosalong med Runar Døving

Mørkets overgriper – en tributt til den muslimske mannen:
Har nordmenn islam-fobi? Hvordan arter den seg? Hvordan kan den forstås og forklares?

16. februar 2006
Images 01

Runar Døving holder påmed et personlig og populærvitenskapelig bokprosjektder han vil presentere, forstå og forklare norsk islam-fobi. Innlegget hans i Prosalong vil handle om ulike sider ved norsk islam-fobi. Døving vil også gjerne diskutere hvilke positurer som er formålstjenlige for å formidle populærvitenskap i en opphetet debatt. Vi gjør oppmerksom på at “stygge ord” vil forekomme som eksempler.
onsdag 22.2, kl. 19.30: Kveldens vertinne er Nøste Kendzior.

PROSALONG
er et uformelt møtested for alle som arbeider med og har interesse for det skrevne og ennå uskrevne ord, en faglitterær salong. Inspirasjonen har vi fått fra fortidens litterære salonger. Også prosalongen til NFF ledes av en vert. En forfatter innleder først om tilblivelsesprosessen til sin ferdige eller uferdige sakprosabok. Etter innledningen åpner vi for en samtale om kveldens tema der alle kan delta. Prosalongen er tenkt å være et alternativ til mediene og de kommersielle og vitenskapelige arenaene.
Prosalongen finner sted i Uranienborgveien 2, NFF og Fritt Ords hus like bak Slottet. Dørene åpnes kl. 19.00 og innledningen starter kl. 19.30. Småbord, vin, øl og mineralvann skal bidra til å gjøre atmosfæren uformell. Fri adgang.
Kurs- og seminarutvalget i <LINK http://www.nffo.no/index.asp>NFF