Kritikerlaget

Skribentoppdrag

Kopinor etterlyser skribentoppdrag til Fabelaktigformidling.no.

Kritikerlaget 16. mars 2020 UtlysningerNyheter
Logox2

Kopinor har et nettsted som følges av over 5000 lærere, Fabelaktig formidling.no. En del av trafikken inn til nettsidene kommer fra Fabelaktigsidene på Facebook, der det jevnlig postes tips, og der det deles lenker til aktuelle nyheter som lærere deler og kommenterer.

– Vi trenger hele tiden nye saker, intervjuer og aktuelt stoff som lærerne lar seg inspirere av. En grunntanke bak artiklene er å skape bevissthet om kunst-og kunnskapsprodusenter som vi alle nyter godt av – ikke minst lærere, foreldre og elever i skole, sier Hege Lunde, Lunde,kommunikasjonssjef i Kopinor.

Nå ønsker Kopinor å trappe opp publiseringen, siden så mange nå holder seg hjemme.

– I disse ukene hvor de fleste holder seg hjemme, er det stor pågang for å lese nytt innhold digitalt. Vi kunne derfor tenke oss å sette opp publiseringstakten. Hvis skribenter der ute har ledig tid og er skriveføre, og kunne tenke seg å skrive en sak til Fabelaktig, vil jeg gjerne høre fra dere, sier Hege Lunde, kommunikasjonssjef i Kopinor.

Forslag til saker man ønsker å skrive og tidspunkt man kan levere innen, kan sendes til Lunde på epost hl@kopinor.no
– Jeg skal svare raskt og bekrefte eventuelle oppdrag, presiserer Lunde og sier videre at hvert oppdrag med tekst og bilder honoreres med kr. 5000,-

Videre forklarer Lunde følgende retningslinjer for tekstbidragene:
Saken bør være på pluss/minus 6000 tegn, og det fint om det kan følge med to til tre illustrasjoner/bilder som kan publiseres med artikkelen, inkludert informasjon om kreditering.

– Ta en kikk på nettsidene Fabelaktigformidling.no og se hvordan vi presenterer sakene. I prinsippet bygger vi opp med en overskrift, ingress, hovedtekst og eventuelle faktainformasjon og lenker til andre aktuelle sider som beriker saken. Ofte uthever vi enkelte deler av teksten. Vi vil være i dialog med dere om utformingen, kom gjerne med konkrete forslag til presentasjon av helheten, – og så ferdigstiller vi saken redaksjonelt og publiserer på Fabelaktigformidling.no, avslutter Lunde.