Kontorplass / skriveplasser i Litteraturhuset

Kritikerlagets medlemmer gis innpass i Wergelandsveien: Trenger du en munkecelle til å arbeide i, søk nå! Eller vil du sitte i åpent landskap i Fritt Ords Litteraturhus i Oslo?

23. oktober 2007
Desktop2

Kritikerlaget har inngått avtale med <LINK http://litteraturhuset.no>Litteraturhuset om leie av én kontorplass for kritikere. Kontoret er en såkalt munkecelle og vil bli tildelt medlemmer for én til tre måneder, etter søknad. Det er tilgang til trådløst internett, kopimaskin og skriver i kontorlokalenes fellesområde. Kontorplassen kan kun benyttes av den som får tildelt plassen.
Søknad sendes på e-post til Norsk kritikerlag.

Søknadsbegrunnelse kan for eksempel være utilfredsstillende arbeidssituasjon i egen bolig, midlertidig opphold i Oslo-området med mer. Husk å oppgi hvilken periode du er interessert i, fra- og til- dato. Den som blir tildelt plassen, får et nøkkelkort som gir adgang til Litteraturhusets kontoravdeling døgnet rundt, syv dager i uken. Dette er en prøveordning for ett år; etterspørselen vil avgjøre om ordningen videreføres. Søknadsfrist: 29. oktober.

Litteraturhuset har også omkring 45 arbeidsplasser i åpent kontorlandskap. Også disse vil være tilgjengelige døgnet rundt, syv dager i uken. Disse kan brukes av Kritikerlagets medlemmer. Det er tilgang til trådløst internett. Medlemmer som er interessert i å benytte seg av tilbudet, kan henvende seg direkte til Litteraturhuset for å få nøkkelkort. Send e-post til driftsansvarlig Monica Helvig. (Nøkkelkort som ikke er benyttet på tre måneder vil det bli slettet.)
God arbeidsøkt!